HALU AUTTAA!

Minulla on voimakas auttamisen halu, on ollut niin kauan kun muistan. Sitä kautta syntyy tarve saada auttaa ihmisiä ja tottakai tarve on saatava konkretisoida jollain tavalla. Minun selkeä tehtäväni on etsiä nuo tavat jolla voin olla luontaisimmassa olotilassani, muiden auttajana!

Minulle visio on aina ollut hyvin selkeä asia. Se on kaiken tekemiseni syvin motiivi, eräänlainen elämän tarkoitus.

Se on jotain hyvää, jota kohti olen matkalla ja joka ohjailee tekemisiäni tietoisesti ja tiedostamattomasti sitä kohti. Se on tila, jossa minun ja ympärilläni olevien on hyvä olla ja josta on synergistä hyötyä ja hyvinvointia kaikille sitä tarvitseville ja sen hyväksyville. Osa matkaani on tärkein osa visiotani. Ja haluan jakaa matkani mahdollisimman monen kanssa.

Kaikkea sitä mitä olen matkani varrella oppinut, haluan käyttää tehokkaasti hyödyksi voidakseni tuottaa yrittäjänä laadukasta palvelua ja hyötyä sitä tarvitseville. Tällä hetkellä se konkretisoituu yritykseni toiminnassa kahdessa muodossa; erikoispuuosaamisena ja terveyden puolella uuden toimialani visioon, ihmisten elämän muutoksen tukemiseen ja samalla uuden potentiaalin saavuttamiseen, luovaan tilaan pääsemiseen.

 • Visiointejani

  "Ihminen on luotu toista ihmistä varten"

 • Visiointejani

  "Tee ympärilläsi olevat ihmiset onnelliseksi, niin saat vastapalveluksi saman moninkertaisena takaisin"

 • Visiointejani

  "Tee asioita niin kun epäonnistuminen ei olisi mahdollista, niin tulet lähes aina onnistumaan. "

 • Visiointejani

  "Elämä on sen näköistä, millaiseksi sen ajattelet. "

 • Visiointejani

  "Ennen kun voit tehdä muille hyvää, on sinun itsesi voitava hyvin. "